Inici

Bandera - Estelades grans

Bandera estelada gegant amb triangle blau i estel blanc
Colors en stock:
Talles en stock:
Preu: 48,5 € (IVA inclòs)
Compreu una samarreta independentista o un altre producte ©FreeCatalonia i ajudeu-nos a difondre el missatge!

Feta 100% a Catalunya. Editada amb la proporció del triangle, barres i estel passant tots els controls oficials de www.estelada.cat.

Les primeres notícies de la Bandera independentista són una foto i un escrit del 1908. A partir del 1918 Vicenç Albert Ballester la comença a usar amb el disseny actual.

Gràcies a la feina feta per la Comissió Centenari de l'Estelada per tal d'explicar-ne el seu origen i els protagonistes que l'envolten al llarg de la història, l'any 2008 140 ajuntaments catalans la penjaren als seus balcons i les ciutats de Vic, Barcelona i Girona tenen dedicada una plaça al seu creador, Vicenç Albert Ballester.

Especificacions tècniques:

Teixit: La composició del teixit és 100% polièster, teixit amb 3 pintes de telar, formant una malla entrellaçada que fa més resistent el teixit. El gramatge és de 120 gr/m2.

Tint: El tint utilitzat és el dispers i un cop estampat es sotmet a alta pressió i temperatura per a que reaccioni i assoleixi el màxim rendiment en coloració. És un tint altament resistent a la fricció i conserva les propietats del teixit, com la flexibilitat i brillantor.

Confecció: Totes les banderes tenen doble costura per major resistència. Les mides de 87cm x 140cm, 100cm x 150cm i 160cm x 250cm, tenen trensilla i anelles. Per mides superiors a les anteriors s’ha optat per un anclatge de cinta de nylon, que li proporciona una gran resistència d'anclatge.

Recomanacions: Si pengeu la bandera en un màstil, us aconsellem que el lateral de la bandera sigui aproximadament 1/3 de l'alçada total del màstil.Amb el temps i segons l'exposició a forts vents els reforços de final de bandera poden deteriorar-se. És convenient reparar-la tallant els últims centímetres malmesos i confeccionant una nova vora. Les banderes ja tenen uns centímetres extres per poder fer aquesta reparació i augmentar així la seva durabilitat.