Inicio

Pack còmic Terra Cremada + Mapa Països Catalans

Pack còmic Terra Cremada + Mapa Països Catalans
Imagen detalle2 Imagen detalle3 Imagen detalle4
Pack de 2 productes: Còmic Terra Cremada + Mapa dels Països Catalans
Per tal de que totes les cases catalanes, tinguin aquests dos magnífiques obres, publicades per la Fundació Reeixida, hem elaborat aquest conjunt.


Còmic Terra Cremada:
Twitter serveix per tot, també per crear històries. L’usuari @TerraCremada va començar a publicar una sèrie de vinyetes, que s&aposacabarien convertint en una història amb més de 200 il•lustracions. Aquest material es convertí en un còmic de 72 pàgines a tot color, titulat Terra Cremada, editat per la Fundació Reeixida i amb un pròleg d’excepció: Jaír Domínguez.

El llibre mostra la distopia d’una Catalunya esclafada per una tirania orwelliana d’ideals espanyolistes i tirànics. Oficialment anomenat ‘Nordestepeninsular’, tot el territori català s’hauria convertit en un immens camp de concentració on fins i tot aixecar castells estaria prohibit. Una conjuntura europea favorable, el revers tenebrós de la caverna espanyola i la creació de les FEMS (Fuerzas Especiales y Milicias de Seguridad) són els ingredients indispensables per sotmetre una Catalunya sota la bota d’un govern espanyolista fanàtic...

Mapa dels Països Catalans:
El mapa dels Països Catalans, és en format de 70cm x 50cm, amb paper "Symbol Tatami" de 150 grams i amb el disseny original de l’edició de 1971.

Arrel d’una denúncia contra l’exhibició i venda del mapa, el franquisme va decidir multar Ballester per propaganda il•legal i condemnar-lo a cinc anys de presó, convertits, finalment, en tres mesos i vint dies que passà a la presó Model de Barcelona. Amb tot, el mapa fou reeditat diverses vegades amb grans tiratges i es convertí en un referent per a diverses generacions. L’escriptor Joan Fuster digué d’aquest obra: "La maniobra més eficaç mai feta pels Països Catalans".
Precio: 9,90 € (IVA incluido)
Compra un camiseta independentista o otro producto © FreeCatalonia y ayudarnos a difundir el mensaje!